2262056104 6986662068 τέρμα Κύπρου, Οινόφυτα, Βοιωτίας xristoslem@gmail.com

LC Electric & Security Solutions
Συστήματα ασφαλείας - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Συναγερμοί - Κάμερες - Τηλεφωνικά Κέντρα
- Θυροτηλεοράσεις - Πυρανίχνευση - Κέντρο Λήψεις Σημάτων - Access Control - Οινόφυτα Βοιωτίας


Καλώς ήρθατε στην LC Electric & Security Solutions, την πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Εδρεύοντας στα Οινόφυτα Βοιωτίας από το 2007, η εταιρεία μας, με υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Λεμοδέτη, έχει αφιερωθεί στο να προσφέρει ασφαλεία υψηλών προδιαγραφών και ηλεκτρολογικές λύσεις εξαιρετικής ποιότητας. Η εμπειρία μας στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων εξασφαλίζει ότι η επιλογή της LC Electric & Security Solutions είναι εγγύηση για την ασφάλεια και την αξιοπιστία σας. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αδειοδοτημένη σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία, εξασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη ασφαλείας και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στον χώρο σας. Η LC Electric & Security Solutions είναι εδώ για να σας προσφέρει ειρήνη του νου και αξιοπιστία σε κάθε στιγμή.

 

Συστήματα ασφαλείας

Συστήματα ασφαλείας

Μέσω μιας ολοκληρωμένης γκάμας υπηρεσιών, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάμερες Ασφαλείας

Κάμερες Ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας μας προσφέρουν επίβλεψη και επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας την προστασία του χώρου σας ανά πάσα στιγμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συναγερμοί

Συναγερμοί

Οι συναγερμοί μας είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη και χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Στην LC Electric & Security Solutions, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με απόλυτη επαγγελματικότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θυροτηλεοράσεις

Θυροτηλεοράσεις

Με τις θυροτηλεοράσεις της LC Electric & Security Solutions, έχετε τον έλεγχο και την επιτήρηση του χώρου σας στα χέρια σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Access Control

Access Control

Τα συστήματα Access Control αποτελούν θεμέλιο λίθο στρατηγικής ασφάλειας για κάθε είδους χώρο, είτε πρόκειται για οικίες, επιχειρήσεις ή δημόσιους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τηλεφωνικά Κέντρα

Τηλεφωνικά Κέντρα

Τα τηλεφωνικά κέντρα αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της υποδομής επικοινωνιών και ασφαλείας κάθε επιχείρησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πυρανίχνευση

Πυρανίχνευση

Τα συστήματα πυρανίχνευσης αποτελούν κρίσιμο στοιχείο για την προστασία ζωής και περιουσίας σε κάθε χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ