2262056104 6986662068 τέρμα Κύπρου, Οινόφυτα, Βοιωτίας xristoslem@gmail.com
hero image

 

 

 

 
  LC Electric & Security Solutions
Συστήματα ασφαλείας - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Συναγερμοί - Κάμερες - Τηλεφωνικά Κέντρα
- Θυροτηλεοράσεις - Πυρανίχνευση - Κέντρο Λήψεις Σημάτων - Access Control - Οινόφυτα Βοιωτίας

 
 
 
 
 
 
Καλώς ήρθατε στην LC Electric & Security Solutions, την πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
 
 
 
Εδρεύοντας στα Οινόφυτα Βοιωτίας από το 2007, η εταιρεία μας, με υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Λεμοδέτη, έχει αφιερωθεί στο να προσφέρει ασφαλεία υψηλών προδιαγραφών και ηλεκτρολογικές λύσεις εξαιρετικής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Υπηρεσίες μας:  
 
  • Συστήματα Ασφαλείας: Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε συστήματα ασφαλείας για οικίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και αγροκτήματα. Οι σύγχρονοι σχεδιασμοί μας εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο προστασίας.
  • Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις: Είμαστε ειδικοί στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις για τα οικιακά και επαγγελματικά σας κτίρια.
  • Συναγερμοί - Κάμερες - Θυροτηλεοράσεις: Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία του χώρου σας, με σύγχρονα συστήματα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας και θυροτηλεοράσεις.
  • Πυρανίχνευση - Κέντρο Λήψεις Σημάτων - Access Control: Εξειδικευόμαστε σε υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης, κέντρα λήψης σημάτων και συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ολοκληρωμένη ασφάλεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Εμπιστοσύνη και Εμπειρία:

Η εμπειρία μας στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων εξασφαλίζει ότι η επιλογή της LC Electric & Security Solutions είναι εγγύηση για την ασφάλεια και την αξιοπιστία σας.
 
     
     
 

Πιστοποιημένοι Εγκαταστάτες:
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αδειοδοτημένη σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία, εξασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη ασφαλείας και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στον χώρο σας. Η LC Electric & Security Solutions είναι εδώ για να σας προσφέρει ειρήνη του νου και αξιοπιστία σε κάθε στιγμή.  
     
     
  ΤΗΛ: 2262056104
6986662068